S/Y Amalie på tur.

Velkommen til vår blogg.

1. april reiser Mette (36), Amalie (13), Sebastian (11), Tobias (9) og jeg Knut Arvid (28+) på en 6 mnd tur med vår seilebåt, S/Y Amalie, til Middelhavet. Planen er å være tilbake til Norge 1. oktober. Vi skulle gjerne også hatt med Sindre (17) og Fredrik (20) på tur. Sindre går på videregående og vil komme ned til oss og bli med i sommerferien. Da er vi antagelivis kommet et lite stykke inn i Middelhavet. Fredrik jobber i Stavanger og må styre dette etter ferie og arbeidstider, så dette får han selvsagt bestemme over selv.

Hensikten med denne bloggen er å dele av våre opplevelser og erfaringer med denne turen.
Øverst på siden kan dere følge oss i de forskjellige faser av forberedelsene i tillegg til at der ligger ute litt om våre forberedelser. Barna har fått sine egne sider og her vil de skrive litt om sine opplevelser og erfaringer.
Når en reiser så lenge på tur så vil all mulig input fra hjemlandet bli satt meget stor pris på. Så kommentarer og innlegg vil bli mottatt med stor takk.
Kanskje noen kan sende oss en quiz iblant? Litt nyheter fra Norge er jo good, både lokale og nasjonale nyheter…

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.