Aldri vært så nære som nå.

Er nok ikke så mye vi kan gjøre med tiden. Det som er helt sikkert er at tiden går uansett hvor mye vi nå ønsker å kunne stoppe den.
Båten skal på land på mandag for en siste sjekk og behandling av alt under vannlinjen. Om vi bunnstoffer båten fullstendig tviler jeg på da det bunnstoffet som er tilgjengelig i Norge har svært liten virkning i det området vi skal til. Bunnstoff i Norge er produsert for vårt klima med forholdsvis lave temperaturer i vannet året rundt. I tillegg så har nasjonale lover og bestemmelser til miljø gjort slik at bunnstoffet ikke lenger holder den standard som det før gjorde.
Lenger nede i Europa så stilles ennå ikke samme krav til produsentene av stoffet. Det er et bunnstoff som hindrer groe under båten til tross for høye temperaturer i vannet.
Så derfor belager vi oss på å ta båten på land når vi kommer til Middelhavet. Mest sannsynlig så tar vi båten på land i Gibraltar på vei inn i Middelhavet.

Så om noen ønsker ett kurs i hvordan en skal bone båt så tilbyr vi masse praksis og gratis opplæring på Åmøy i neste uke. Nødvendig kursutstyr holdes av oss.

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.