Litt om Amalie…

Heisan!

Jeg er en jente på 13 år som heter Amalie. Jeg går på Kannik skole i klasse 8G. Mine interesser er vel seiling, ridning, venner osv. Det er ikke bare jeg som har seiling som interesse. Så i April reiser vi i et halvt år ut med seilebåten. Planen er at vi skal ned til Middelhavet. Mye bedre en å stå opp kl 07.00 om morningen og sykle til skolen hver eneste dag. Da kan jeg dra ut tiden litt lenger. Men skole blir det dessverre uansett om det virker som en ferie. Jeg får ihvertfall være i varmen imens jeg har timer og i friminuttene kan jeg bare ta et bad i sjøen.

Dette er noe som vi alle gleder oss veldig til og vi ser frem til. Jeg ville helst reist til Egypt, men så langt kommer vi ikke på et halvt år, men det kommer flere fantastiske steder kan jeg tenke meg. Fine strender, fisker i forskjellige farger, sol og varme. På hver eneste plass.

Følg bloggen min ved å klikke på Amalies side under kategorier på høyre side.

Dette innlegget ble publisert i Amalies side. Bokmerk permalenken.

4 svar til Litt om Amalie…

 1. Bea sier:

  Ja , god tur :)<3

 2. Fryda Helen sier:

  Riktig god tur til dere alle!

  • Knut Arvid sier:

   Tusen takk for det Fryda Helen.
   Håper at dokkor har det fint i Sirdalen og ønsker dere alle en strålende påske.

   Klem fra Mette og gjengen.

Kommentarer er stengt.