Tobias side: Nå er jeg i Nederland :-)

Nå er jeg i Nederland etter å ha vært noen dager i Danmark og Tyskland. I Danmark leide vi bil og kjørt rundt litt.
Vi var på museum og i akvariet. Var også å bowlet og på et stort handlesenter. Kom på tredjeplass i bowlingen. I Tyskland reiste vi først til Helgoland. Helgoland er to øyer i Nordsjøen, Tyskebukta. Øyene har en befolkning på omkring 1 650 personer. Frem til 1720 var Helgoland ei øy, men en storm ødela den naturlige forbindelsen og delte den i to. Helgolands høyeste punkt ligger på hovedøya og er 61 moh. Helgoland er bilfri, og det går ferge til Hamburg. Hver sommer arrangeres det seilregattaer ved Helgoland. På Helgoland hadde jeg min første gymtime. Vi skulle egentlig løpe rundt hele øya, men den var litt for stor. I gymtimen løp vi langs stranden og der så vi flere seler. Hadde dessverre ikke kamera med. På Helgoland var det mye billig snop, noe jeg synes var topp :-). Dessuten var det også verdens beste trampoline der, men det kostet penger for å hoppe på den. Det kostet en euro for fem minutt. En euro er ca 8 nok. Kunne gjerne vært på Helgoland mye lenger :-).

Etterpå reiste vi videre til Borkum, en tysk øy ved grensen til Nederland. Har ble vi i tre dager pga dårlig vær. Jeg likte meg godt på Borkum også, der hadde de kule taxier og mange forskjellige drager. Sebastian kjøpte en kite og jeg kjøpte en drage. Fikk prøvd dem samme dag, min funket bare litt – tror det var litt for mye vind. Jeg må ha båtskole hver dag, noe som er kjedelig, men mamma sier at jeg må :-(. Forteller mer om Nederland neste gang jeg blogger.

Dette innlegget ble publisert i Tobias side. Bokmerk permalenken.

10 svar til Tobias side: Nå er jeg i Nederland :-)

 1. Andreas sier:

  hei Tobias
  🙂 Har du det gøy?
  😀 😎
  hilsen Andreas

  Til naboene våre!
  I Sandalsloen står det bare bra til. Huset deres blir godt tatt vare på! Håper at dere har godt seilevær og gode dager 🙂
  Hilsen oss 5 i nr. 54

 2. 4B sier:

  Hei Tobias
  Fikk du prøve trampolinen? Kjøpte du mye snop? Kan du ta med litt snop hjem til oss?
  Det er bra at Internett funker igjen. Det er kjekt at du skriver til oss. Det er spennende å få vite hvor langt du har kommet. Vi synes det er kjekt at du skriver hva som skjer og hva du synes. Det er flotte bilder dere legger ut.
  Hilsen vennene dine i 4B

  • Knut Arvid sier:

   Hei alle sammen 🙂
   Jeg fikk hoppe på trampolinen, var kjekt det 🙂 Jeg kjøper litt snop, men mamma og Knut sier av og til stopp. De sier at vi ikke kan spise snop hver dag…

   Jeg synes det er kjempekjekt at dere leser det jeg skriver og følger med meg. Jeg har det veldig fint, men savner dere alle sammen.

   Klem fra Tobias

 3. Randi sier:

  Hei Tobias. Koselig å lese hvordan du har det. Dere er flinke å skrive alle sammen. Går ut i fra at dere nå har hatt sightseeing i Amsterdam. Det var sikkert mye nytt å se der. Dere er kjempeheldige som får oppleve så mye. Kos dere masse alle sammen og god tur videre. Hils alle fra oss. Gode klemmer fra mormor og morfar.

  • metterefvem sier:

   Hei mormor og morfar ❤
   Kjekt at dere følger med meg på turen. Håper at dere kommer på besøk til oss, det hadde vært kjempekjekt 🙂 Savner dere. Har opplevd mye forskjellig her i Amsterdam. Håper dere har det bra!

   Klemmer fra Tobias

 4. Torbjørn Lea sier:

  Hei Tobias!
  Så kjekt å lese om dine opplevelser så langt. Ser frem til å følge med dere videre!

  • metterefvem sier:

   Hei onkel Torbjørn!
   Kjekt at du leser det jeg skriver 🙂 Jeg har det bare bra og har kosa meg i Amsterdam. Gleder meg til det blir litt varmere.

   Klem fra Tobias

 5. olivia sier:

  8 )
  hilsen Olivia

 6. Randi sier:

  Hei Tobias
  Knallkjekt å høre fra deg. Høres ut som du koser deg. Forstår at du egentlig ville ha hatt litt mer skole ombord, for da kunne du jo hatt flere friminutt. På ditt klassetrinn må dere jo ha svømming, og da er det godt at du har korte vei til vannet! Kos deg videre Tobias og hils de andre.

Kommentarer er stengt.