Amalies side: Nederland

Varmen stiger, og solen skinner. Sånn vil vel alle ha det? Nå nærmer vi oss litt etter litt. Norge, Danmark, Tyskland og nå Holland/Nederland. Og mange fantastiske steder. Den beste plassen til nå må vel være Helgoland som er en øy i Tyskland. Der var det alt man kunne ønske seg og mer til, fks; BILLIGE ting, svømmebasseng, sammenhengende trampoline(?), fotballbane, golfbane, basketballbane, tennisbane ++, og verdens koseligste by. Der fikk jeg jammen kjøpt litt av hvert. (btw; drid å skrive bokmål. (Prøver i hvertfall)). Og en av de beste plassene var kanalene i Holland/Nederland. Grønne enger, små lam, forskjellige typer fugler jeg aldri har sitt før, kuer(??), hester i forskjellige farger (og former..), ponnier (Mini, sånn baby størrelse.), Og forskjellige typer båter. Har aldri sett sånne rare Hollandske båter før? Jaja, noe nytt. Også var det mange halv sunkne båter rundt omkring.

Nå er vi kommet et stykke, tror jeg. Vi er nå i Amsterdam, ligger i en havn som heter Six Haven. I morgen skal vi inn til sentrum og være der hele dagen. Det blir den tredje hovedstaten jeg kommer til å ha vært i.

Maten om bord er litt varierende. Det avhenger om vi er ute å seiler hele dagen eller ligger i ro. Har blitt noen bokser underveis, men har også hatt noen gode middager som for eksempel indrefilet med fløtegratinerte poteter.

Nå er det sol og fint vær. Vi går bare med gensere rundt nå. I hvert fall vi barn. Og noe som er enda bedre. Jeg har fått alle de små ungene her til å like One Direction. Så jeg håper på en konsert (som jeg skal prøve å mase meg til.. (Og hvis de har konserter i nærheten av der jeg er..)). Uansett om de «voksne» ikke liker dem, men masing gjør alltid susen.

Litt om skolen da. Litt bedre, men ville helst unngått det, men hvis man skal bli noe, så må man bare gjøre det. Får sovet litt lengre da, og spist litt imellomtiden. Så alt i alt er det litt bob bob. Hadde skole på søndag for å ta fri i morgen. Er litt kult at vi kan jobbe inn dager… Savner noen folk hjemme osv. Håpe på at de nærmeste kommer på besøk ((: Så får jeg kanskje bli litt mer sosial av meg og ikke snakke til meg selv dagen lang. Kan til tider bli litt lei av å snakke med alle her om bord 24/7. Så ta gjerne flyet ned og vær noen uker. Dere er hjertelig velkomne.

Jeg har tatt en del bilder i det siste faktisk. Men siden jeg ikke har så stort minne på dataen og kameraet så venter jeg helst til vi kommer litt lengre ned i varmen. Kanskje jeg legger med noen bilder da. (Btw; til de nærmeste.. ikke vær redde, skal kjøpe gaver. wiii)

Kommer sikkert nytt innlegg om en stund, men er avhengig av at det er internett i havnene.

Hilsen Amalie (Kjekt om du legger til en kommentar.)

Dette innlegget ble publisert i Amalies side, Blogg. Bokmerk permalenken.

3 svar til Amalies side: Nederland

 1. Klasse 8G sier:

  Hei Amalie!
  Nå har vi lest og rettet bloggen din. Er litt usikker på karakteren, men det var bra skrevet, morsomt og ikke så mange feil heller. Husk og/å regelen og ikke skriv så vanskelige setninger. Da får du en del kommafeil. Nå må du være flink og gjøre lekser, følge med på ukeplanen og gjerne ta prøvene som legges ut nå til uken. Det blir noen prøver, men det er jo kjekt, så slipper du å snakke så mye med deg selv hele tiden. Vi skal nå leie fly og alle kommer ned og besøker deg i båten. Håper du kan lage litt mat og sånn:-) Hvor skal dere dra neste etappe? Vi følger med, og neste gang ikke og/å feil og litt kortere setninger takk. Unngå bruk av paranteser og smil og vær glad så ofte du bare kan.

  Vi tenker på deg.
  Hilsen oss i klassens time:-)
  8G

 2. Randi sier:

  Hei Amalie. Det var så kjekt å lese bloggen din. Endelig. Dette har vi venta på så lenge.det høres ut som om dere har det bra. Du vett, det var på Helgoland hu mormor skulle ha vært.det hørtes spennende ut. I dag har morfar malt soverommet vårt. Det gjelder å holde ham i arbeid vet du. Så må du hilse til resten av mannskapet fra oss. Vi følger med hvor dere befinner dere så vi har egentlig hele kontrollen. Ha en fin tur videre på turen. Gla i dere alle. Klem fra mormor og morfar.

 3. Torbjørn Lea sier:

  Hei Amalie!
  Artig å lese på bloggen din! Høres ut som dere opplever masse spennede! Her hjemme går det nå i det vanlige med helst. Vi skal til Kopervik til helgen da Olien skal konfirmeres på lørdag. Vi drar nok derfra direkte på hytta, og kanskje vi får testet shortsen, for det ser ut som det skal komme et sånn et sterkt lys på himmelen endelig…….sol heter det visst.
  Ha det bra!

Kommentarer er stengt.