Sebastians side: Litt mer om turen.

Siden sist jeg skrev har jeg vært noen dager i Amsterdam. Der var jeg blant annet på Madame Tussaud og på museum hvor de viste ulike metoder for tortur som ble brukt i gamle dager. Jeg var også mye rundt i byen og kikket. Det var et tivoli midt i byen og der hadde de noen sinnsyke karuseller. Vi lå i en havn som heter Sixhaven og for å komme inn til sentrum måtte vi ta en liten ferje som gikk hvert sjette minutt. Turen over tok ca 2 min. Vi har nå gått igjennom hele Nederland gjennom kanalene og er nå på vei til Belgia. I kanalene har det ikke vært bølger, så jeg har ikke blitt sjøsyk. Det har vært utrolig mange broer og sluser. I kanalene har vi ikke seilt, men det har vært mye fint å se på som for eksempel fine huser, dyr og fugler. Etter at vi var i Amsterdam har vi besøkt flere andre byer. Den ene havnen der vi lå var det en trampoline. Vi har også vært i Dordrecht når det var Queens day. Dette er Nederlands nasjonaldag. Det var mange boder som solgte ting og masse med folk ute i gatene. Hadde en fin dag.

I går hadde jeg mitt første bad. Det var ikke noe fint vær – det regnet og tordnet ute, men jeg og Amalie hoppet uti kanalen og tok oss årets første bad allikevel. Rett i dusjen etterpå J

Nå er jeg som sagt på vei til Oostende i Belgia, skriver mer etter hvert.

Dette innlegget ble publisert i Sebastians side. Bokmerk permalenken.

17 svar til Sebastians side: Litt mer om turen.

 1. Sayna sier:

  Hei Sebastian. Dette hørtes kjempekjekt ut! Du er heldig som får ha en så lang og spennende tur. Vi har nettopp hadd 17,mai med pøsende regn, men det var jo en kjekk dag og som vanlig gikk de fleste tror jeg, ble med på barnetoget, Dumt du ble sjøsyk:-( Men det gikk sikkert helt fint, håper jeg, Ha en kjekk tur videre, hilsen Sayna:-)

 2. Anna :) sier:

  Hei ser ut som om du har det kjekt.
  Det er vel gøy å få reise så mye:)

  PS: gleder meg til du kommer hjem igen

 3. Elias sier:

  Hei Sebba\Kompis:)
  Jeg savner deg mye og det gjør hele klassen også, gleder meg til du kommer tilbake:)
  Det regne på 17.mai, men det var veldig kjekt. Savner deg helt sykt:)
  Hilsen Elias:) PS: Håper du har hatt det kjekt på turen din:)
  Begynn på fotball når du kommer tilbake. Bare hvis du vil:)
  Snakkes kompis:)

 4. wetle severin hodne joa sier:

  Hei sebbi nå skriver hele klassen til deg.Vi savner deg veldig alle sammen .
  kos deg i båten på tur.
  Hils alle
  -wetle

 5. Vebjørn sier:

  Hei Sebastian

  Jeg lurer på hvordan du har det. Du bader ofte tenker jeg.
  Jeg gleder meg når du kommer tilbake.

  Hilsen Vebjørn

 6. Don sier:

  Hei Sebba det ser ut som du koser deg masse jeg skal flytte så jeg får ikke sett deg men skal holde kontakten med deg og klassen håper du har det gøy resten av turen din mvh Don

 7. Hans Lian sier:

  Hei Hei!! 😀

  Jeg mesunner deg veldig med at du for være med på en så kjekk seilbåttur!! 🙂
  Høres kjempe kjekt ut, og håper du bare for det kjekkere og kjekkere.
  Savner deg kjempe mye, og gleder meg til å se deg igjen 🙂
  Hilsen Hans

 8. Sondre sier:

  Hei sebastian håper du har det kjekt,klassen savner deg veldig mye ,håper du koser deg med seilbåten og de andre på båten hilsen Sondre:D

 9. Kristian=Kissa sier:

  Hey Hey 🙂 Håper du har det kjekt ! Klassen savner deg veldig mye !
  Det blir kjekt når vi treffes igjen ! Fra Kissa

 10. Lucas sier:

  Hei Sebbi.
  Det høres ut som du har det kjempekjekt!
  Håper du koser deg i Belgia og resten av turen.
  Savner deg og gleder meg til du kommer tilbake til klassen.
  Hilsen Lucas 🙂

  • Knut Arvid sier:

   Hei Lucas.
   Eg har det kjempekjekt. Nå e me på Isle of Wight i England. Her e det fint. Nå har me fått sol og det har blitt litt varmere. I mårå ska me seila videre vestover på England. Ska seila i nesten 15 timer i mårå. Det e litt kjedeligt for då har me ikkje internett på pcen.
   Eg savne deg og og håbe at du har det greit.
   Hilsen Sebastian.

 11. Torbjørn Lea sier:

  Hei Sebastian!
  Så bra du skriver! Sprekt med et bad så tidlig. Håper du ikke ble sjøsyk når dere krysset den Engelske kanal. Kos dere videre på turen!

  • Knut Arvid sier:

   Hei onkel Torbjørn

   Var herlig med et bad fordi om det var kaldt. Jeg ble sjøsyk da vi krysset den engelske kanal – både til Dover og til Cameret Sur Mer. Håper dere har det fint:-)

   Hilsen Sebastian

 12. Randi sier:

  Høres jo ut som du har det knallkjekt Sebastian, jeg blir ganske misunnelig. Å så har du allerede tatt årets første bad, bra, sånt like vi! Nå må du få mor og Knut til å komme seg sørover, det er jo bare 2-3 uker til jeg skal møte dere i Barcelona. Kos deg videre og vær forsiktig,

  • Knut Arvid sier:

   Hei tante Randi

   Når nok desverre ikke Barcelona…er forsinket pga stygt vær :-(. Du må koser deg masse når du reiser, blir kjekt å treffe dere igjen til høsten.

   Hilsen Sebastian

 13. Wetle sier:

  Hei sebbi hørstes veldig kjekt ut høres ut som du koser deg. Savner deg hilsen Wetle

  • Knut Arvid sier:

   Hei Wetle:-)

   Jeg koser meg og har det bra! Håper du også har det fint. Savner deg også, blir kjekt når vi treffes igjen!

   Hilsen Sebba

Kommentarer er stengt.