Amalies side: Nytt innlegg

I Amsterdam så gikk vi rundt i byen og kikket.
Det kjekkeste var vel Madame Tussauds, og Starbucks. Midt i byen så var det et tivoli. Og ingen var så modige at de turde å ta dem med meg. Alt i alt var det en fin by med mange folk.

Etter noen dager i Amsterdam så seilte vi videre ned i kanalene. Flott! Når vi var ute så var det Belgia som stod for tur. Og Belgia kalte jeg for ”Bulgaria” for en eller annen grunn jeg ikke vet. Og engelig så trodde jeg Belgia lå i varme strøk, men da fikk jeg lært noe nytt om det også. Det var stengt i alle butikker utenom en sjokolade butikk når vi ankom byen. Og det betyr jo belgisk sjokolade som er drid godt!

Vi var ikke lenge i Belgia. Ikke en dag engang. Det var Frankrike som fikk oss så raskt av sted.  Engelig så trodde jeg at det kom til å bli litt varmere når vi nærmet oss der. Men neida, lignet Norge. Kanskje bare litt penere. Den byen vi var i het Calais. Koselig. Mamma hadde bursdag også da vi var der. Så det ble en god middag ute. Og litt shopping dagen etterpå, i hvert fall på meg.

Så ankom vi England. Og da måtte vi stille inn tiden en time før. Da håpet jeg på at vi kunne dra inn til London med tog. Og kanskje se One Direction? Men det ble ikke noe av denne gang. Har verdens fineste rom med plakater med dem overalt.

Så seilte vi til Brighton. Og når vi kom der så hadde noen leddbånd i foten til Knut røket da han skled på dekk. Da var det bare å komme til sykehuset og ta røntgen. Heldigvis hadde han ikke brukket noe. Men han kommer til å ha vondt i foten mange uker, kanskje hele turen.

 Vi var innom noen plasser til i England som jeg ikke husker navnet på. Men på onsdag ettermiddag seilte vi mot Spania, men været ble dårlig og vi måtte inn til en plass i Frankrike som heter Camaret-Sur-Mer. Er kaldt ennå. Været er bedre nå og på lørdag morgen er planen at vi seiler til Spania. Turen kommer til å ta mer enn 2 døgn. Tror det er varmere når vi kommer frem der.

Et lite innlegg denne gangen, blir litt mer neste gang!

Dette innlegget ble publisert i Amalies side. Bokmerk permalenken.

5 svar til Amalies side: Nytt innlegg

 1. Helene fredhammmer sier:

  Til Sebastian håper du koser deg på turen.
  Vi savner deg.
  Denne uken skal vi ha Hei Verden.
  Nesten alle skole er i streik, men ikke Lassa.
  Hilssen Katrine og Helene

 2. 4B sier:

  Hei Tobias
  Vi får ikke til å skrive kommetarer på Tobias sin side så derfor skriver vi på Amalie sin side.
  Hei, var det gøy i Peniche?
  Det var synd at det ikke var vind.
  Det har ikke vært så veldig varmt her i Stavanger de siste 2 dagene, men dagene før det var det mye sol og varme.
  Kunne ønske det var like varmt her som det er i Peniche.
  Kan du skrive på siden din snart?
  Hilsen 4b

  • Signe sier:

   Til: Sebba!
   Vi holder på med »Hei Verden»
   Hårets tema-land : Laos 😀
   Vi i klassen savner deg veldig mye!
   Håper du har det kjekt der borte 🙂
   Fra Signe 😉

 3. Randi sier:

  Hei Amalie. Koselig å høre fra deg. Endelig kommet til Spania selv om dere har litt igjen før dere er i Middelhavet.Her har vi fått sommer.I dag var det 26 grader på Sola, så nå er vi veldig fornøyde. Vi drar ut med båten i pinsen .Det blir vel Helgøysund. Nå har vel dere og fått bedre temperatur kan jeg tenke meg. God tur videre og hils resten av mannskapet.Snakkes.God klem fra mormor.

 4. Torbjørn Lea sier:

  Hei Amalie!
  Kjekt å lese innlegget ditt. Her hjemme har nå sommeren endelig kommet og shortsen kunne tas frem igjen. Det meldes om full sommer ut hele uka og vel så det. Annemor har begynt å bade, og Svein Arve hadde og 2 kjappe stup på hytta i helgen. Fortsett å skrive du……..!

Kommentarer er stengt.