Sebastians side: Sol og varme :-)

Nå er det en hel måned siden sist jeg skrev. Jeg har opplevd mye og vært i mange land på denne tiden. Sist jeg skrev var jeg i Belgia. Siden da har jeg vært i England, Frankrike, Spania og Potugal. I England besøkte vi mange byer. I Pourtsmouth måtte vi ta en liten ferge over til byen. Her var jeg også i Spinnaker tower, dette er et høyt bygg med utrolig utsikt. Inne i Spinnaker tower var det et glassgulv i den ene etasjen. Dette var i 100 meters høyde. På dette glassgulvet kunne vi legge oss ned, danse m.m. så lenge vi tok av oss skoene våre. Var litt kult.
Har også fått oppleve Brigthons sykehus da Knut skadet foten og måtte til lege. Knut hadde heldigvis ikke brukket foten, men skadet leddbånd og må ta det med ro i lang tid.

17 mai feiret jeg i Cameret Sur -Mer i Frankrike. Feiringen var annderledes enn hjemme. Her var det ingen tog eller norske flagg. Vi fikk allikevel mye is og var på resturant og spiste god mat.

Vi har krysset Bicayabukten. Dette tok to og en halv dag. Vi hadde veldig fint vær og så minst hundre delfiner og mange månefisker underveis. Turen gikk raskt og den føltes ikke som at den varte lenger enn fem timer.

I Spania fikk vi også besøk av delfiner. Disse var mye større og tykkere enn de vi så i Biscaya. I Spania besøkte vi også flere byer. I den ene byen kjøpet vi trillebag, slik at det skal være lettere for oss når vi handler mat og drikke. Tidligere har jeg mått bære sekk, det slipper jeg nå.

Nå er jeg i Portugal. Her har vi det kjempevarmt og sol hver dag. Jeg, Tobias og Amalie har vært å badet på stranden og vi har vært endel ute å spist på resturant. Jeg liker bedre å spise i båten når mamma lager mat, fordi da vet jeg hva jeg spiser.

Jeg håper at det ikke blir for lenge til neste gang jeg skriver, skal prøve å være flinkere. Nå skal jeg ut å sjekke byen her og forhåpentligvis finne god iskrem 🙂

Dette innlegget ble publisert i Sebastians side. Bokmerk permalenken.

5 svar til Sebastians side: Sol og varme :-)

 1. jakob sier:

  Hei Sebastian! Det høres veldig kjekt ut i båten din. Jeg skal på hytten min i sommer å kjøre den nye sommerfunnen min og vær med Fredrik, Sonndre, Hans og Kristian. Det kommer til å bli veldig kjekt. Sommerferie om to dager! Whooooooooaaaaaoooo!!!!!!!!!!:D

 2. Elias sier:

  Hei Sebba! I sommerferien skal jeg kanskje til Italia og hvis det ikke går skal jeg til Frankrike.
  Jeg skadet ryggen min i går på fotballbanen og Anette og Petter måtte komme for å hjelpe.
  Alle i 5.klasse var der og spurte om det gikk bra og det var veldig flaut for meg. MVH Elias:)

 3. wetle sier:

  yo sebbi. mesunne deg skikkelig på det fina være du kose deg skikkelig høres det ut som
  me hadde diskotek på torsdag.
  det va litt LOL fordi jeg sang we are young heilt alein foran alle det va løye.
  må hilsa alle hilsen wetle.

  snakkes 😀

 4. Randi sier:

  Hei på deg, Sebastian. Du va trege før du tok deg i samen og skreiv litt i bloggen. Koselig å lese det du forteller. Dokker e heldige så får denne turen. Det e sikkert mange så misunne dokker.nå e vel badetøyet på plass og bading blir det vel mange ganger om dagen. Kos dokker. Men husk solkrem. Han morfar har fått for mye sol og har skiftet skinn på ryggen.Me har hatt noen fine dager i pinsen. Kos deg videre på turen. Savner dere. Klem fra og morfar.

  • metterefvem sier:

   Hei mormor

   Ja eg var trege, men klarte å skrive til slutt. Nå e det bare sol og varme, kose meg. Savne dokker og du måhilse så mye til morfar. Håpe dokker har det fint og at dokker og har litt fint vær! Klem fra Sebastian

Kommentarer er stengt.