Tobias side: Portugal

Nå er det kjempelenge siden jeg har skrevet her – en hel måned. Nå er jeg kommet til en by som heter Lagos helt sør i Portugal på Algarvekysten. Sist jeg skrev var jeg i Belgia. Etter det seilte vi til England, der besøkte vi blant annet Dover, Brigthon, Poursmouth og Fallmouth. I Poursmouth var jeg opppe i Spinnaker tower. Dette er et høyt tårn formet som et spinnaker seil med veldig god utsikt. Reiste så over til Camaret Sur-Mer like ved Brest i Franrike. Her feriet jeg 17 mai med masse is og var ute å spiste på resturant. Turen gikk videre over Biscayabukta til Nord Spania. Denne turen tok 52 timer, altså over to døgn på havet. Jeg ble ikke sjøsyk og turen gikk kjempefint 🙂 Underveis fikk vi besøk av utrolig mange delfiner. Jeg satt i baugen av båten og fulgte med og tok bilde av dem. Det var såpass varmt at vi kunne ha på shorts. Hadde ganske fint vær i Spania, var varmt og godt hver dag. Nå er vi kommet til Portugal. Var først på et sted som heter Cascai. Det var en kjempefin plass. Her tok vi toget til Lisboa som er Portugals hovedstad. Vi lå på svai utenfor stranden i to dager. Jeg og Sebastian kjørte med jollen, det er kjempekjekt. Neste sted vi besøkte var Sines. Her var det en kjempefin strand like ved båthavnen. Jeg, Sebastian og Amalie var på stranden og badet og kosa oss. Er nå i Lagos som tidligere nevnt. Nå skal vi ut for å utforske dette stedet. Kanskje vi finner en fin strand og ihvertfall en god is 🙂

Dette innlegget ble publisert i Tobias side. Bokmerk permalenken.

29 svar til Tobias side: Portugal

 1. christian sier:

  hei Tobias nå er jeg i Tyrkia å har det veldig kjekt, på stranen når vi bader så er vi i Midellhavet
  her nede er det 38 grader i skyggen og noe med 40 i solen
  vi reiser hjem seint lørdags kveld
  på tirsdag skal jeg og de andre i familien på båttur med naboene våres
  og på onsdag skal vi på tur opp på fjellet
  dere får kose dere på resten av turen
  hilsen christian

 2. christian sier:

  jo Tobi savne deg veldig GOD SOMMER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  hilsen christian

 3. Gro sier:

  Hei Tobias
  Nå har vi avsluttet på ordentlig vis i 4.klasse med:
  * Hei Verden-dag der klassen samlet inn penger på forestillingen «Rødhette». Mille tok over din rolle og gjorde jobben slik du ville gjort den.
  * Uteskole på Sande (Mange bilder å se på hjemmesiden vår som blir stående til 7.juli.)
  * Rydding, utflytting og innflytting i nytt klasserom. Du og 5B overtar Sebastian sitt rom. Sebastian får ny lærer og skal inn i klasserommet til lærer Thomas.
  * Storsamling, fotballkamp 7.kl mot lærerne (1-4), brus, chips, snop og underholdning på klasserommet siste skoledag.

  Det er kjekt å følge dere på turen og mange skulle ønsket seg å være i dine sko! Nå har vi heldigvis sommerferie og kan nyte feriedagene i fulle drag.
  God seilas videre.
  Hilsen 4B , Gro og Tove.

 4. Marcus 4A sier:

  Hei Tobias
  Gleder meg til du kommer hjem. God sommer.
  Hilsen Marcus

 5. Lars Kristian sier:

  Hei Tobias
  Håper dere får en god tur fremmover. Jeg gleder meg til du kommer hjem . Hils Sebastian og Amalie . Skal vi leke sammen når du kommer tilbake fra turen ?
  Hilsen Lars Kristian. God sommerferie.

 6. Tobias sier:

  Hei Tobias
  God sommer. Jeg ønsker deg en god sommer
  Hilsen Tobias

 7. Magnus H 4A sier:

  Hei! Tobias!
  Du har vist hatt det veldig fint i seilbåten eg håpe du får en god tur videre!!!!!!!!!!!!!!!!!
  hilsen Magnus h.

 8. fredrik sier:

  Hei Tobias
  God Sommer. jeg ønsker deg en god sommer
  Hilsen Fredrik

 9. Torgeir sier:

  yo Tobias

  det er snart sommerferie 🙂

 10. OLIVIA 4B sier:

  hei tobias
  Jeg synes det er kjekt å lerse om turen din. du er heldig som får være med på en kjek tur som det
  fårsto du hadde en veldig stor båt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
  dere har kommt veldig langt på turen.det så veldig kjekt ut og ta bilder av delfinene stor hilsen
  fra eskil.

 11. Hedda sier:

  Hei Tobias
  Det høres veldig kjekt og veldig spenenes ut. Jeg håper du får en fin sommer.
  Hilsen Hedda 4a.

 12. Emmeli sier:

  Hei Tobias .
  Det høres kjekt ut og vær på en båt og reise innom mange byer.
  Du er heldig som har opplevd så mye spennende.
  Jeg ønsker deg lykke til videre og ønsker deg en god sommer. Hilsen Emmeli.

 13. Magnus F sier:

  Halla Tobbi!
  Jeg håper du har det kjekt! det er litt varmt her B-) Jeg håper dere får en god tur videre B-)
  🙂 🙂

 14. Mats A sier:

  Halla tobbi.
  det er snart ferie for oss og. jeg gleder meg til du kommer hjemm. jeg håper at dere får en god ferie. 🙂 😦

 15. oskar sier:

  yo tobbi håpe at du får en god tur å håpe du har det kjekt

 16. Tora 4A sier:

  Hei Tobias

  Håper du har det greit og det er fint vær.
  Er det ikke litt skummel og bade på så dypt vann?
  Men det ser litt kjekkt ut og.
  Vi har vært på Sande på Gro sin hytte, vi fisket krabber og noen fikk rødkrabbe.
  Har du fisket og fisket krabber.
  Du må ha en god sommer med bading og is.

  Hilsen Tora

 17. gro sier:

  HEI TOBIAS
  jeg skulle ønske at vi hadde så fint vær som du har.
  jeg vil ønske deg en god tur videre.
  hilsen Tomine 🙂 😉 🙂 😉

 18. gro sier:

  hei tobias
  det ser fint ut i Lagos vi leser mye om deg på skolen.
  skulle ønske vi og hadde så fint vær.
  God tur videre 🙂 😉 🙂 😉 🙂

  ingrid i 4a

 19. gro sier:

  det høres fint ut i lagos.
  god tur videre og ha en fin sommer.
  hilsen synne

 20. Mille 4b sier:

  Hei Tobias håper du har det bra.Jeg håper du ikke blir sjøsyk.
  Hilsen Helene ER

 21. Torgeir sier:

  yo Tobias hvordan er det på båten?
  mvh Torgeir

 22. Tonje sier:

  yo Tobias

  hvordan er det på seilbåten Tobias?

  MVH Torgeir

 23. Daniel sier:

  Hei, Tobias
  Vi skal ha hei verden dag i dag snart.
  Var det kjekt å se delefinene.
  Hvordan var det å feire 17mai.
  Jeg hadde blitt sjøsyk kanskje.
  Hilsen Daniel 🙂

  • metterefvem sier:

   Hei Daniel 🙂
   Kjekt at du skriver til meg!
   Var veldig kjekt med delfinen, vi har etterlever sett mye av dem. Jeg har også sett månefisk, flygefisk og skilpadder. Det var kjektå feire 17 mai i Frankrike, men det varanderledes enn hjemme. Har ikke blitt sjøsyk i det siste, er veldig lenge siden nå:-)Håper du har det bra!

   Hilsen Tobias

 24. Randi sier:

  Hei Tobias. Endelig. Du e jo liga trege me å skriva som bror din. Men koselig e de jo når me får hørra nytt fra deg og. Du kose deg visst skikkelig om bord du,det ser iallfall sånn ut på bildene me ser på bloggen. Nå når dokker endelig har fått badevær er det vel ikke lenge før du svømmer som en «delfin» . Nå e de vel snart skoleferie og det blir nok topp. Du får ha ein fin tur videre og så må dokker hjelpa de to me dårlige ryggar. Savner de gode klemmene dine. Kos til deg fra mormor og morfar.

 25. christian sier:

  hei tobias
  det er kjempekjekt at vi ble venner på skyp
  jeg er veldig kjekt å få deg som en bestevenn
  hver gang jeg hører navne ditt begyner jeg å tenke på de goe tidene vi har gjort
  hilsen chr

  • metterefvem sier:

   Hei Christian 🙂

   Så kjekt at du skriver til meg. Er veldig gla når vi har nett og jeg får snakke med deg på skype! Jeg er også veldig heldig som har deg som bestevenn. Savner deg og gleder meg til vi treffes igjen! Hilsen Tobias

 26. Sina sier:

  Hei Tobias

  Håper du har det bra!
  Vi følger bloggen din på skolen vi synes det er gøy å lese om hva du gjør.
  God tur videre B-)

  • metterefvem sier:

   Hei. Du var kjapp med å svare. Kjekt at du følger oss på turen.
   Hils til alle.

   Tobias.

Kommentarer er stengt.