Ingen avreise fra Gibraltar ikveld.

Fikk nettopp informasjon om at sperringene i marinaen straks blir fjernet. Foreløpig så blir de fjernet på ubestemt tid, men de kan fort finne på å sperre igjen om de finner spor av olje i nærheten. Det blir uansett for seint for oss å ta avgårde nå ikveld. Vi utsetter dermed avreise videre inn i Middelhavet til i morgen tidlig.
Isboksen fylles derfor opp for kvelden, og vi ser frem til atter en ny og garantert hyggelig aften i marinaen.

20120612-185023.jpg

Vi har idag fått over oss at der er mange tilbake i Norge som vi nå savner dypt. Familie, venner og arbeidskollegaer. Barna håper inderlig på besøk snart fra sine besteforeldre og Annemor og Kasper. Det samme gjør vi voksne. Savn er vondt og det ville vært fantastisk å se dem nå. Håper at anledningen byr seg for dem snart. Vi krysser fingrene.
Sindre kommer til Allicante 25. juni og Fredrik kommer i juli. Vi gleder oss sinnsykt.

All for now and fair sailing.

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.