Estepona, Spania

En liten oppdatering.

Havnen i Gibraltar ble åpnet for trafikk tirsdag kveld. Det ble for sendt for oss å gå videre så vi valgte å bli til onsdag.
Vi var avgårde på onsdag formiddag og tok en svært kort etappe på ca 30 nautiske til Estepona i Spania. Overfarten var preget av lite og ingen vind, så det ble ytterligere en etappe for motor. Estepona er en liten og veldig sjarmerende by. Havnen er svær og har alle fasiliteter. Forholdsvis dyr havn, 36 Euro for en natt, men da er strøm, vann, toaletter og dusjer inkludert.

Vi går idag videre mot Marbella. Om vi går inn i Marbella eller går videre gjenstår å se. Marbella er bare en to timers seilas fra Estepona så det er mulig vi bare går videre så får vi heller se hvor vi stopper opp.
Vi lengter etter å finne oss plasser hvor vi kan legge oss for anker,men disse plassene er der lite av i dette området da kysten er svært rett og lite preget av bukter og viker som kan gi god beskyttelse når vi ligger for anker. Øyer er der ingen av her.

Været trenger vi nok ikke kanskje skrive så mye om. Er strålende. Det eneste som er uventet er at den lille vinden som er, kommer fra nordvest, noe som er svært uvanlig for dette området på denne årstiden, og som selvfølgelig lager motvind for oss. Men, det skal muligens snu i ettermiddag over til vestlig så da blir det jo bra. Vi krysser fingrene.

Igjen, tusen takk til dere alle som sender oss svar på innleggene og vår satelittelefon. Om noen av våre lesere skulle finne på å ta turen nedover i sommer så håper vi at dere tar kontakt slikt at vi muligens kan treffest.
Er veldig kjekt å høre fra dere alle, og det lyser opp dagen vår ytterligere.

Ellers er alt vel ombord, bortsett fra en stadig økende mengde myggstikk og noe solbrenthet på diverse steder på kroppene våre, men nå begynner grunnlaget å komme på plass.

Havnevannet er fortsatt meget bra og trivselen ombord er høy.

Bilder kommer så snart vi har et mer stabilt nett.

All for now and fair sailing.

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

1 svar til Estepona, Spania

  1. Torbjørn Lea sier:

    Hei! Dere vet det kanskje, men AIS er ikke helt oppdatert….. Ellers her hjemme er været så som så…., -var 9 grader i morges, men det er mye blå himmel for tiden. Jeg drar til Lofoten i neste uke, så da blir det kanskje litt bevegelig dørk under bena mine også. God seilas videre og hils alle ombord!

Kommentarer er stengt.