Sebastians side: Gibraltar

Endelig er jeg i Middelhavet og akkurat nå er jeg i Estepona i Spania. Estepona er en liten og litt koselig by. I dag skal vi seile videre til Mallaga.

Vi gikk i byen i Gibraltar på lørdag og kikket i butikker. Etterpå tok vi en minibuss opp i fjellene, her er det flere ting man bør se når man er i Gibraltar. Først kom vi til en gruve som under annen verdenskrig ble brukt som sykehus. Dette er en naturlig grotte som er skapt av naturen selv. Nå for tiden holdes det klassiske konserter der et par ganger i året. Så kjørte vi videre opp til apene. Det var mange søte aper og ape unger. De hoppet på bilene og hang fast i gitteret foran vinduet på restauranten der oppe. Vi hadde veldig lyst å holde apekattene, men det fikk vi ikke – så det var jo litt synd.
Der opp i fjellet var det mange stygge insekter som likte hvit ganske godt, så jeg fikk mange insekter på meg. Vi besøkte også noen tuneller i fjellene som ble brukt under krigen. Der var det flere store kanoner.
Etterpå gikk vi i byen igjen der lette vi etter smoothie. Jeg koste meg veldigt i byen.  
Rett etter at vi la til i havnen i Gibraltar så kom det oljesøl rett utenfor havnen, derfor ble marinaen stengt. Dette betyr at vi ikke får forlate marinaen akkurat når vi hadde tenkt å reise og det var bare så vidt at noen andre norske som vi kjenner kom seg inn. I dag har vi ventet hele dagen på at havnen skulle åpne, men jeg tror vi ikke kommer oss ut i dag. Så da har jeg lyst til og gå til BurgerKing, McDonald eller Pizzahut. Men jeg tror vi ikke får gå der i dag, men det er jo god mat i båten vår også.

Dette innlegget ble publisert i Sebastians side. Bokmerk permalenken.

20 svar til Sebastians side: Gibraltar

 1. Lucas sier:

  Hei Sebbastian. 🙂
  Det høres kjempekjekt ut. Jeg har vært i Gibraltar selv da jeg bodde i Malaga. Det er veldig morsomt akurrat som du sier. Det er morsomt blandt annet å se apene komme så nærme. Når du kommer til Malaga bør du på det faste tivoliet der. Det er kjempekjekt! Du bør også gå rundt i gatene blandt annet i Costa del sol. Det er det mange cafeer, resturanter og butikker der, og det er mye å gjøre ! 🙂 Jeg er i Barcelona fra 22.juli til 29.juli, så hvis dere skal dit og båten har perfekt fart og kommer dit i den tiden kan det kanskje være at vi treffes der 🙂 Det er en av mine fire ferier. De andre er krus fra Barcelona , ferie i Tyrkia og vi skal leie hytte. Etter det er det ikke lenge til du kommer tilbake:-) Håper du får det kjekt videre. PS. Det er kjempekjekt og bra at du skriver 😉
  Hilsen Lucas:-)

 2. steffen sier:

  Hei Sebb.
  Du er allerede på sommerferie.
  Jeg skal reise til Oslo alene til tanten min også skal jeg reise til Malorka (Spania) i kanskje 2 uker
  deretter skal jeg reise til London, jeg vet ikke hvor lenge vi skal være der.
  MVH: Steffen

 3. Andrea sier:

  Hei sebastian.

  Håper du har det fint på reisen din.
  Jeg skal til Spania i 2 uker, på hytten resten og sikkert litt hjemme også.
  Ønsker deg en fin sommerferie.
  Hilsen Andrea.

 4. Hans sier:

  Heisann,
  Nå er det snart ferie, i morgen faktisk 😀
  Alle i klassen gleder seg.
  Gudrun sluttet på tirsdag og har nå Anette.
  Jeg skal være med Mange i klassen 🙂
  Håper du koser deg…

  Hilsen Hans

 5. Katrine sier:

  Hei
  Håper du koser deg på turen.
  Høres ut som du har det veldig kjekt.
  Ha en fin sommer.

 6. Marthe sier:

  Hei Sebastian!
  Hvordan går det med deg. Nå er det en dag igjen til sommerferien. Jeg skal til Rondane.
  Jeg skal også på Idse og i Sogn.
  Ha en fin sommer.
  MVH Marthe

 7. Don niwat wuthiboon sier:

  Hei Sebastian
  Det høres veldig kjekt og gøy håper du får en god sommer hilsen Don.

 8. tuva sier:

  Hei Sebastian!
  Håper du koser deg på seiltur.
  Jeg skal masse forskjellig i Norge i sommer.
  Du må kose deg videre.
  Hilsen Tuva.

 9. wetti sier:

  Hei sebbi.Nå er det snart sommer ferie bare 2 dager igjen det blir deilig.
  Håper du har det bra.
  vi savner deg alle sammen.
  gleder meg til du kommer tilbake.
  Jeg skal til spania,danmark og hytten i sommerferien.
  snakkes kompis 😀 🙂

 10. Kristian sier:

  Hei Sebastian
  Nå e det snart sommer ! I sommer skal jeg til Croatia 🙂
  Det e vel ikke så lenge til du komme hjem igjen 😛
  Men nå e det SOMMER 🙂
  Vi glede oss !

  MVH: Kissa 😛

 11. marte sier:

  Hei:)
  hører at du har det veldigt kjekt:)
  håper du får det like gøy videre på turen:)
  I sommerferien skal jeg til Florida, der skal innom Orlando, Miami og Key west:)

 12. sayna sier:

  Hei. ☺
  Høres ut som du får det kjekkere og kjekkere for hver dag.
  Det blir nye og spennende ting som du kan oppleve gjennom turen.
  Men snart tar vi også en lang sommeferie, og jeg skal kanskje reise til Iran hvis vi klarer å få et pass til lillesøsteren min. Og jeg skal helt klart til Viar for første gang, og en uke eller noen dager etter sommerferien reiser vi til Holmavatn på klassetur ☺
  Gleder meg! Men jeg håper du får det kjekt videre. Hilsen Sayna

 13. Embla sier:

  Hei Sebastian☻

  Håper du har det fint på båten.
  Jeg skal til Italia i 2 uker,jeg skal være i Roma i 3 dager og resten på en vingård.
  Håper du har en fin sommerferie:)

  Hilsen:Embla

 14. Sodda sier:

  Hei håper du har det fint i middel havet.
  Savner deg veldig mye.
  håper du har det fint med dine middel havs venner 🙂
  Hilsen Sodda

 15. helene sier:

  hei Sebastian

  Vi er nesten ferdig med skole nå bare en dag igjen.
  Jeg gleder meg veldig til sommer ferien.
  I sommer skal jeg til Roma og Sardinia.
  Håper du får fint vær å har det kjekt.

  Hilsen Helene

 16. elena sier:

  kos deg på ferien

 17. Anna sier:

  Hei sebastian
  Håper det er kjekt i Spania.
  Jeg skal til USA og spania i sommer jeg gleder meg.
  Du skal sikkert til mange land du også og det høres kjekt ut.

 18. Tonje sier:

  Hei Sebastian!
  Liten hilsen fra Tonje.
  I sommerferien skal vi dra opp til nordnorge der vi har hus, vi skal også få besøk av besteforeldrene mine og naboene mine ( Sofie og de ).
  Jeg håper du koser deg mye, og du har en lang og kjekk tur foran deg.
  Lykke til !!

 19. Torbjørn Lea sier:

  Hei Sebastian!
  Så kjekt å lese innlegget ditt! Ser at Randi driver med litt opplysningsarbeid om blomster og bier, men det tåler nok du. Håper insektene er snillere med deg videre på turen. Ha det bra videre!

 20. Randi sier:

  Hei Sebastian
  Høres ut som du har det helt konge!! Du e knallflinke t å skriva!
  Her hjemme er det kalde noravind og 10 grader så kos deg. Trine er ferdig skolen nå men kjenner ikke sommerferie følelse i det hele tatt. Akkurat nå er hun ute med kjelerdress på, og prøver å la Balder og geitekillingen bli venner. Du skjønner Balder, han er ikke sint på geita, men det er jo et hunkjønn og du vet hva han tenker da. Han er bare såååå steinkåt og prøver å pare henne (han prøvde å pare ei høne i helga, hold den nede med forlabbene og jokket på, grisen) .Henrik er på skolen og er ikke ferdig før neste fredag, og da flytter vi ned på hytta for sommeren.
  Kos deg videre og hils alle ombord!

Kommentarer er stengt.