Torrivejra, Spania

Har idag sjekket inn i Marina Salinas i Torreviejra.
Vi har truffet igjen SY Enzo.
Mette har onkler og tanter som har leilighet her og vi har ikveld hatt en meget hyggelig aften sammen med dem her i «Svinesund».
Tusen takk til dere alle. Det var ett absolutt høydepunkt å få denne kvelden sammen med dere. Manglet kun 2 dypt savnede personer fra Sola så ville aftenen vært fullkommen.

Vi fikk en flott seilas fra Cartagena idag. God vind rett inn bak så det ble en varm dag. Blir ingen bading fra båt når vi seiler så det var godt å få dusjet noen svette kropper etter innsjekk.
I morgen blir det nok en tur på stranden i tillegg til at vi skal på ett stort marked som arrangeres hver fredag midt i byen.
Vi vil også prøve å finne en lege til Mette her. Forhåpentligvis en som kan litt engelsk. Burde ikke være så vanskelig da nesten halvparten av innbyggerne her er nordmenn 🙂

Lørdag er vi invitert med på sankthans-feiring på en strand her hvor visstnok 60-70 nordmenn skal delta. Begynner å ane hvorfor Torreviejra kalles for Svinesund.

Alt vel ombord og alle er like friske som før… Mye kløing på myggstikk.

Ble ett litt kort innlegg dette. Snarlig og mer innholdsrik oppdatering kommer snart.

All for now and fair sailing.

Ps: hører at der er meldt om en våt og kald sankthans i Stavanger… Uff, trist. Tenker på dere! I verste fall blir den litt fuktig her også…

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.