Endestasjon, Menorca

Vi er tilbake i den utrolig sjarmerende havnen i CiuTadella på Menorca.
Vi har hatt ett par døgn rundt i uthavner på vest og sørsiden av Menorca. At Menorca ikke er ett mer kjent reisemål i Norge er for meg uforståelig. Utrolig flott øy.
Samtidig så er det ett skår i gleden for alle ombord; dette er vår endestasjon. Vi snur vår trofaste og trygge dame, S/Y Amalie rundt, og setter på fredag kursen hjemover mot hennes hjemmehavn. Målet vårt, Middelhavet, er nådd. Vi hadde selvsagt håpet på å komme betydelig lenger inn i Middelhavet, men av årsaker som vi ikke råder over så ble det ikke mulig.
Vi har vært på tur i godt og vel 3 mnd og har 3 mnd igjen. Det betyr at vi har bare fått med oss halvparten av forventede opplevelser og vi ser frem til de videre opplevelsene.

Fredag går turen sørvestover til den sørøstlige delen av Mallorca.
Værvarslene for de neste dagene er ikke gode for dette området, men vi håper å komme oss til Ibiza før drittværet setter inn. Fra Ibiza og inn mot fastlandskysten Costa Del Sol skal været bli betydelig bedre. Deretter blir det å følge kysten nedover mot Gibraltar. Om det blir seilas innom Marocco er fortsatt noe usikkert.

Vi håper selvsagt på at like mange vil følge vår ferd hjemmover som nedover. Det er utrolig kjekt med alle tilbakemeldingene og kommentarene vi får.

Vi ser frem til å få skikkelig nett igjen slik at vi kan få lagt ut litt bilder og en lengre og bedre oppdatering av blogg.

Alt vel ombord og trivselen er høy.

All for now and fair sailing.

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.