Leveringsdato for ror: 27.07.2012

Er det mulig?
Leveringsdato for det nye roret er 27.juli. Og dette er en ekspressleveranse fra ett nesten naboland av Spania. Mulig at de skal frakte det på en trillebår. Og dette er ekspressleveranse? Når vårt genakerseil ble levert fra Kina til Norge så gikk der 24 timer fra det ble levert fra produsent til jeg kvitterte for mottatt i Norge.
Dette lager virkelig krøll i våre videre planer.
Når vi kommer inn i en havn er det alltid deilig å senke skuldrene og la tingene falle til ro. Det lokale vannet testes ut og de rutinepregede oppgavene utføres. Det er ikke noe problem å nyte dagen etter på samme plass, men blir vi liggende på denne plassen lenger så blir kapteinen rastløs og vil utpå igjen. Blir vi liggende ENDA lenger så blir kapteinen utrivelig og ikke lett å ha med og gjøre.
Slik det ser ut nå så blir vi liggende i Torrevieja i over 9 dager. Skrekk og gru. Hvordan vil dette ende tro?
Her trenger vi tips. Noen?
Alle videre planer om våre destinasjoner og havner vi ønsker å besøke må nå gjøres om. Den uken som vi nå får i tillegg i venting må vi hente inn igjen. Det betyr mange lange etapper og flere nattseilaser og mindre tid på de stedene vi ønsket å besøke.

Jeg vil likevel avslutte med å gi honnør til Fjordsail ved Tor Hove som har brukt av sin ferie og virkelig har snudd seg rundt for å hjelpe oss. At det skal gå såååå lang tid med å få levert roret er noe Fjordsail ikke kan styre. Tusen takk Tor.

Bortsett fra disse uforutsette opplevelsene så har vi det egentlig ikke så verst her, men ser allerede veldig frem til å kaste loss og komme oss videre.
Det ble en kort oppdatering dette, men mer følger nok snart.

All for now and fair sailing.

20120720-192126.jpg

20120720-192717.jpg

20120720-192805.jpg

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.