Sebastians side: Camarinas, Spania.

Nå skriver jeg endelig igjen! Det er kjempelenge siden jeg skrev sist. Men nå har jeg begynt på skolen igjen. Men nå jeg er i Cascais og det e ganske fint her.

Når vi har være ute med båten har jeg sett: Delefiner, Hai, Hval, Delefinbaby, Småfisker, Skilpadder,  Flyvefisk og Månefisk. Har kost meg mye i sommerferien, men nå er den slutt og det e litt dumt. 🙂 Men håper dere har hatt en god sommer. Jeg har vært i : Norge, Danmark, Tyskland, England, Spania, Portugal, Belgia, Frankrike og Afrika men det e ikke et land egentlig. Men skal i noen andre land. Gleder meg til og komme hjem og treffe venner og familie, men da kommer jeg til og savne mye i disse landene.

I Gibraltar så jeg prins Charles. Det var litt kult fordi jeg og Tobbi skulle bare til spillbutikken. Var også på fjellet og der fikk vi holde aperkatter og besøkte en grotte. Handlet en del i Gibraltar for her var det mange kjekke butikker. Kjøpe noe mer spill og litt klær og sånne ting.

Vi måtte være i Torrevieja i over to uker for å få ett nytt ror fordi det andre var blitt delaminert. Det betyr at roret hadde mistet skallet sitt og det var bare myk masse igjen og ikke mye å styre med. Da var vi på et 4-stjerners hotell. Der fikk vi være i svømmebasseng, spise frokost, lunsj og middag. Men der var jeg litt på PC’en og for å scype med venner. Og vi fikk en overraskelse. Og det var Anna og Daniel på besøk. Vi var med de mange dager på rad, badet sammen med de på hotellet og der de hadde leid leilighet. Der hadde de mange bassenger. Vi var også på stranden sammen med dem.

Men nå kjører vi ganske mange timer med båten per dag, men har pause i dag. I morgen må vi kjøre langt og det e litt gøy, men mest kjedelig. 

Nå har vi kommet til Camarinas i Spania, men skal reise videre til La Coruna i morgen for så å krysse Biscaya. Det tar 3 dager J. Vi må nok ligge noen dager å vente i La Coruna for det er meldt dårlig vær de nærmeste dagene. Det har vært kjekt alle plassene jeg har vært til nå og vi finner sikkert på noe som er gøy mens vi venter på bedre vær! J

Dette innlegget ble publisert i Sebastians side. Bokmerk permalenken.

3 svar til Sebastians side: Camarinas, Spania.

 1. sayna sier:

  Det hørtes kjekt ut!
  Så kjekt at du fikk holde apekatter:-)
  Og du og Anna fikk sikkert det kjempekjekt!
  Du må bare kose deg videre og nyte det været du får, for når du er tilbake her er det ikke sikkert du kommer til å oppleve det igjen;-)
  Kos deg, fra sayna

 2. Randi sier:

  Hei Sebastian. Det var kjempekoselig å lese det du forteller om turen hittil. Det tok tid før det kom, men bedre sent enn aldri. Du er flink å skrive.Så nå er skolen og alvoret begynt for dere også.Det var vel litt nedtur å starte opp igjen etter skoleferien,men dere har jo opplevd mye mer enn de fleste i deres ferie.Nå gleder morfar og jeg oss til dere kommer hjem.Det skal bli godt å se dere igjen.Dere må ha god tur videre på turen over Biscaia,det går nok bra skal du se. Hils så mye til alle ombord,og vær forsiktige.Mange gode klemmer fra morfar og mormor.

 3. Flott skrevet Sebastian,du må fortelle om hvordan turen over Biscaya har gått litt senere.

Kommentarer er stengt.