Adios Spain.

Omsider!!! Båten er pakket, har hatt service på motor og gear, riggen er kontrollert, utbedret og klar. Og ikke minst, alle ombord er klar.

Når solen i morgen tidlig sender sine første stråler på mastetoppen så forlater vi La Coruna i Spania for denne gang og setter over Biscayabukta. Værvinduet er svært kort, men vi krysser fingrene og håper vi kommer inn til Camaret Sur-Mer i Frankrike før en nordlig kuling treffer oss midt imot. Denne er varslet til det området på mandag ettermiddag. I følge varslet så skal vinden i morgen og søndag være gunstig fra sørvest.
Så blir det atter venting i Frankrike på ett nytt værvindu til å krysse den engelske kanal over til Scilly Islands i Irskesjøen.

S/Y Mia, som vi seilte sammen med i siste del av Middelhavet, er også kommet til La Coruna nå. De har mannskapsbytte lørdag kveld og vil da starte seilasen umiddelbart. De kommer lite trolig til å ta oss igjen, men vi treffer dem uansett igjen i Frankrike. Alle ombord i Amalie ønsker dem en god seilas.

Vi regner med at overfarten vil ta ca 60 timer. Vi vil ikke ha noen form for dekning på tlf eller nett. Men vår sat.tlf har dekning. Noen tekstmeldinger til oss underveis er alltid en høydare. Nummeret står under fanen kontakt øverst på siden. Det er gratis å sende tekstmelding.

Farvel til utrolige Spania. Vi kommer garantert tilbake.

All for now and fair sailing.

20120908-003242.jpg

20120908-003314.jpg

Dette innlegget ble publisert i Blogg og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.