Amalies side: Klar for Biscaya.

Da har vi vært i Portugal og er i Spania igjen. Har til og med brukt bukser, uff.

Er litt for lat til å skrive litt om hver plass vi har vært så kan heller ramse opp navn, i rekkefølge.

Portugal: Faro, Lagos, Sines, Cascais- Pheniche-Nazare- Figuera da foz-Lexios- Viana do castello.

Spania: Baijona, Camarinas, La Coruna.

 Når vi var i Nazare så hadde Knut bursdag, ble hele 43 år. Og da var vi på en sånn fjellheis ting, sykeste utsikt. Veldig fint. Og for noen bade strender.. Men i hvert fall så kjøpte vi både kake og brus til bursdagen og jeg tror han fikk det greit nok.

Alle de andre plassene er også helt greie, men det var ikke noe spesielt som skjedde der så. Men nå er vi i La Coruna i Spania og venter på å reise over Biscaya. Vi har måttet fikset noe i masten, motoren og noen små ting her og der. Så nå har vi vært her en uke alt. Gruer meg sykt til å bruke bukse helle tiden når vi drar over til Frankrike eller England (?). Så senere i kveld eller i morgen tidlig så reiser vi over tror jeg. Glemte å si at vi tok buss herfra (La Coruna) til Santiago De Compostla. Det er en av plassene katolikker reiser på pilgrimsreise. En veldig stor og fin kirke der med noen syke utskårne og gullbelagde ting. En veldig koselig by.

Og nå begynner jo jeg og alle andre her å bli hvite igjen, langsomt men sikkert. Så når jeg er hjemme igjen ser jeg ut som et lik. Kunne ønske jeg kunne være lengre i Syden og bare ta flyet hjem heller.

Kommer snart mer fordi at jeg ikke skrev så mye nå.

-Amalie

Dette innlegget ble publisert i Amalies side. Bokmerk permalenken.

2 svar til Amalies side: Klar for Biscaya.

  1. Randi sier:

    Hei Amalie.Tenk at mormor ikke har fått med at dere har hatt nye innlegg.Ja ja slikt kan skje.Gleder meg til å treffe dere igjen.Her hjemme er været ikke noe å skryte av.Regn og vind. Vi har ikke vært ute med båten på mange uker,men vi håper å få en tur til før det er slutt for i år..Ha en god tur videre og hils mannskapet fra mormor.

  2. Hei Amalie,har skrevet ltt til guttene og ,synes det er veldigt kjekt når dere forteller om opplevelsene deres på turen så det må dere fortsette med.Fikk forespørsel om vi kunne være venn på facebook det har jeg bekreftet,vi har nå kommet ned til Spania igjen og skal være her til slutten av november,ser frem til neste reisebrev.
    Du må hilse til kapteinen og resten av mannskapet også. God tur videre
    Terje

    s

Kommentarer er stengt.