Sebastians side: Mens vi venter…

Nå er jeg i La Coruna i Spania og den havnen har jeg vært i nesten en uke mens vi har fikset motoren, masten og ventet på bedre vær. Det er ikke så kjekt her, fordi jeg har vært her så lenge at jeg har sett hele byen.  Men det er et shoppingsenter som er ganske bra. Der er det mange klær, verktøy, sko, senger, sminke og spill. Jeg har kjøpt mye på senter som for eksempel noen klær og litt spill til PC-en min. Jeg kjeder meg nesten aldri her fordi jeg har Billy tegneserie og PC-en min som jeg kan snakke med venner og spille på J.

Vi har også reist med buss til Santiago de Compostela. Der var det mye fint og se. Men det var også mange som var på pilegrimsreise. Det var ganske mange folk i Santiago og mange fine kirker. Den ene hadde mye gull i seg og det var litt kult.

Men nå er jeg på skolen og gjør lekser. Det er ikke så gøy som å snakke med venner og spille.
Jeg håper alle hjemme har det fint.  Jeg savner venner og familie, men jeg har det veldig bra. Hvis vi hadde vært ute et år måtte jeg hatt mer venner og familie på besøk. 

I kveld eller i morgen skal vi sannsynligvis seile over Biscayabukta, det ser ut til at været blir litt bedre i noen dager. Da skal jeg være utpå sjøen i nesten 3 døgn før vi går i havn i Frankrike.      

                              Slutt Kommer Snart Hjem!! 🙂

Dette innlegget ble publisert i Sebastians side. Bokmerk permalenken.

3 svar til Sebastians side: Mens vi venter…

 1. Randi sier:

  Hei Sebastian.Det var onkel Terje som fortalte at dere hadde hatt nye innlegg.Det hadde ikke jeg fått med meg. Det er koselig å lese det du skriver,du forteller bra.Nå er det ikke lenge før dere er hjemme og det skal bli godt.Ha det godt videre og hils .Goe klem fra mormor.

 2. wetle sier:

  gelde meg te du komme hjem.
  håper du koser deg nede i varmen.
  hilsen wetle 😀

 3. Kjekt å høre fra deg og Sebastian håper dere har det bra,skrev litt på Tobias sin side å det var jo ment til dere alle ombord.Ha en fin tur over Biscaya alle sammen. Terje

Kommentarer er stengt.