Litt kommersielt…

Bildet under er nå med i en fotokonkuranse på www.seatronic.no
Håper at alle våre trofaste lesere vil ta seg det minuttet det tar å gå inn på «sommerens fotokonkuranse» på denne siden og stemme frem dette suverene bildet til seier.

Tusen takk til dere alle!
Ny oppdatering av bloggen vil bli publisert i løpet av tirsdag.

Ukas blinkskudd. Alle kikker etter delfiner under båten, men ser ikke hva som skjer like foran…

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

1 svar til Litt kommersielt…

  1. May-Brit sier:

    du skriver så utrolig bra Knut Arvid, at jeg nå bare er nødt til å dra en tur til Irland, og Belfast, og noen av de stedene du nevner. Har vært utrolig gøy å følge dere på blogg / facebook. Mange gode historier, en god latter og to har jeg også fått meg. Skjønner ikke hvorfor dere vil hjemover, her blåser og regner det. Ikke noe gøy i det hele tatt. Nå ser jeg frem til desember, da kan jeg pynte julehuset mitt, og en juletur blir det nok også. Kanskje Egersund også, hvis det passer da, det er jo en fin tur. Nå tenker jeg på dere, krysser fingrene og ønsker dere en kjempgegod og trygg seilas hjemover.

Kommentarer er stengt.