Bilder…

Etter å ha vært borte fra bloggen noen uker nå så ble lengselen for stor. Må liksom innom av og til for å ikke glemme. Vil ikke glemme og glemmer nok ikke heller. Det sure og kalde været ute og det gjør at vi får en stadig påminnelse om det vi har opplevd.
Har nå snart hatt 8 uker på norsk jord etter hjemkomst. Jeg nevnte tidligere hvilken kamp det var å komme i gjenge igjen med jobb og andre hverdagslige ting som vi før tok for gitt og rutiner som var så godt innarbeidet at vi aldri tenkte over det. Det gikk på autopilot.

Bet går bedre nu… Men der er fortsatt ett godt stykke igjen før vi er der vi var før avreise, om vi da egentlig ønsker å komme dit igjen…
Når vi kommer hjem om kveldene så går mye av tiden med til å drømme tilbake og snakke om opplevelser. Mye snakk om hvordan og når vi skal få til neste tur.
De aller fleste kan bare tenke seg hva vi har vært ute på, men vi som har vært der, vi vet. Og de som har vært der de reiser ut igjen, ihvertfall et stort flertall av dem.

Litt av det fantastiske oppi det hele er at dette ikke bare gjelder meg. Det gjelder også våre barn og i høyeste grad også Mette. Vi vil alle avgårde igjen.

Men uansett, det er langt frem og under er heller noen bilder slik at vi kan minne oss selv på det vi har opplevd. Noen bilder kan muligens ha blitt publisert tidligere… Er det så nøye ‘a…?

PS: S/Y Enzo, med Jane og Torstein, som vi seilte sammen med over lengre tid under turen, startet på tirsdag Atlanterhavskryssingen fra Porto Mogan på Kanariøyene. Følg dem på ferden her: S/Y Enzo
Vi ønsker dem en god og trygg seilas.

Akvarium, Esbjerg

Dette innlegget ble publisert i Blogg og merket med , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Bilder…

  1. Arvid Voster sier:

    Hei.
    Fulgte med dere hele tiden siden reportasjen i Aftenbladet før dere reiste. Det har vært både spennende, interessant og lærerikt, ettersom jeg/vi en tid har gått med lignende planer – Middelhavet er jo mer innen rekkevidde enn Karibien eller Stillehavet! Så, tusen takk til dere for at dere har delt opplevelsene deres med oss andre som ennå bare er på drømmestadiet!
    Hilsen Arvid

Kommentarer er stengt.